Vállaljuk új felvonók és már üzemeltetésben lévő liftek működése közben fellépő alkatrész követelmények ellátását. Alapvetően elmondhatjuk, hogy minden Magyarországon üzemben lévő felvonóhoz rendelkezünk vagy tudunk beszerezni alkatrészeket. Köszönhetően a nagy készletállományunknak és felvonóállományunknak, a régi felvonókhoz szükséges egyedi alkatrészekből is rendelkezünk készletekkel. Célunk, hogy az általunk üzemeltetett felvonók lehetőleg semennyit ne álljanak azért, mert a szükséges alkatrészek beszerzése nem megoldható.

Bár az általunk forgalmazott alkatrészek kínálata rendkívül széles, néhány gyártó és termék értékesítésére vagyunk specializálódva. Azért ezekre a márkákra esett a választásunk, mert tudjuk, hogy ezzel olyan termékeket forgalmazunk, amelyek a legmagasabb minőségi kívánalmakat is kielégítik, áruk mégis vevőbarát.
Minden termékünkhöz igény szerint megrendelhető a helyszínre szállítás is.

Montanari Giulio & C. termékek

Kiemelten foglalkozunk az olasz Montanari Giulio & C. termékeinek értékesítésével. A cég 1970 óta gyárt magas minőségű hajtóműveket és alkatrészeket felvonókhoz. Köszönhetően a gyárral való különleges kapcsolatunknak, Magyarországon mi tudjuk a legkedvezőbb feltételeket biztosítani a termékek beszerzésére.
Amennyiben bármelyik termék felkeltette érdeklődését, várjuk szíves megkeresését.

Termékkínálat:

Sematic termékek

Sematic Hungária Kft-vel lévő szoros kapcsolatunknak köszönhetően foglalkozunk Sematic termékek értékesítésével kedvező áron, rövid határidővel. A Sematic márkanév már garancia arra, hogy Ön jól választott.

Termékkínálat

Vezetősínek

Felvonók építése és felújítása során keletkező vezetősín igényeket gazdaságosan és magas színvonalon tudjuk kielégíteni.

Termékkínálat: (megjelenítéséhez PDF olvasó szükséges!)

Tápegységek

Az olasz MORIS cég berendezéseit értékesítjük. A cég már az 1990-es években nemzetközi hírnévre tett szert tápegységeivel. Berendezések teljes skáláját kínálja lefedve ezzel az összes típusú felvonót.

Termékkínálat