Egy felvonó esetében fontos, hogy folyamatosan üzembiztosan működjön. Azonban ez nem csak vevőink érdeke, hanem a miénk is. Ezért igyekszünk vonzó feltételeket kínálni az üzemeltetés megvalósítására. Két okból is fontos számunkra, hogy az általunk kínált feltételek vonzóak legyenek:

  • Egy felvonó élettartama és biztonságos működése a helyes és a gyártói előírásoknak megfelelő karbantartástól függ. Ezért mindannyiunk érdeke, hogy a karbantartást megfelelő szakember végezze.
  • Számunkra az új vevők megszerzése mellett természetesen legalább annyira fontos meglévő partnereink elégedettsége is.

Felvonó üzemeltetési szerződéseinket úgy alakítottuk ki, hogy azok árban kedvezőek legyenek, de magas minőséget biztosítsanak mind karbantartás és üzemeltetés, mind javítás terén: legyen szó akár több berendezésről, vagy akár csak egy felvonóról.

Szakembereink minden Magyarországon elérhető felvonó típusból megfelelő képzettséggel rendelkeznek, ezért bármilyen berendezés karbantartását és javítását vállaljuk.

Ha egy berendezés meghibásodott, raktárkészletünknek és gépparkunknak köszönhetően a javítást rövid határidővel tudjuk megkezdeni. Szerviz technikusaink képzettsége pedig garancia arra, hogy rövid időn belül a javítás be is fejeződik, a megfelelő eredménnyel.

Üzemeltetési szerződéseink alappillére a 3 díjcsomagunk, melyből mindenki igényeinek megfelelően választhatja ki a megfelelőt. Az információk tájékoztató jellegűek, a feltételek az egyéni igények függvényében természetesen eltérhetnek, ajánlatunkat minden esetben egyedileg adjuk meg.

Díjcsomag Bázis üzemeltetés Prémium üzemeltetés Prémium plusz üzemeltetés
Tartalmazza A felvonó szakszerű karbantartását az előírt jogszabályoknak megfelelően A felvonó szakszerű karbantartását az előírt jogszabályoknak megfelelően A felvonó szakszerű karbantartását az előírt jogszabályoknak megfelelően
  A felvonó javítását munkanapokon 6.00-16.00 között, 4 órán belül A felvonó javítását munkanapokon 6.00-20.00 között, 4 órán belül A felvonó javítását munkanapokon 6.00-20.00 között, 4 órán belül
  A felvonó javítását szombati napokon 6.00-12.00 között 4 órán belül A felvonó javítását szombati napokon 6.00-16.00 között 4 órán belül A felvonó javítását szombati napokon 6.00-18.00 között 4 órán belül
    A felvonóban rekedt személyek mentését a törvényben előírtaknak megfelelően 0-24 órában A felvonó javítását vasárnap és ünnepnapokon 8.00-18.00 között, 4 órán belül
      A felvonóban rekedt személyem mentését 0-24 órában 15 percen belül
Árak Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat! Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat! Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat!

Felvonó üzemeltetés területén a legfőbb partnereink:

  • Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr
  • Széchenyi István Egyetem, Győr
  • Győr-Szol Zrt.
  • Vilasz-Ház Bt.